Hayejin MyClub

A Hayejin MyClub nektek szól! Nektek, akik kipróbáltátok és szeretitek a Hayejin prémium natúr kozmetikumait, de a vásárláson túl a közösségünk részévé is szeretnétek válni. Egy olyan közösségé, amelyben hozzád hasonló érdeklődésű és személetű követőink vannak: értékelik a tiszta és természetes alapanyagokat, fontos a környezettudatosság és odafigyelnek testük és bőrük egészségére. Emellett szívesen osztják meg tapasztalataikat termékeinkről, sőt ajánlják barátaiknak, ismerőseiknek is.

Miért érdemes csatlakozni?

A fentieken túl elsősorban azért, mert vásárlásaid és egyéb aktivitásaid után pontokat gyűjthetsz, amely pontokat forintokra, ezáltal Hayejin termékek vásárlására használhatsz fel. Vásárlásaiddal, illetve pontjaid gyarapításával egyre magasabb szinteket érhetsz el, ahol már exkluzív lehetőségek és különleges kényeztetés vár.

Hogyan lehetek klubtag?

A webshopban történő regisztráció és profilod teljes feltöltése után automatikusan klubtaggá válsz, sőt! a profil feltöltést máris 100 ponttal jutalmazzuk. Ezek után minden vásárlásod és egyéb tevékenységed után a pontok automatikusan jóváíródnak a MyClub számládon.

Hogyan gyűjthetek pontokat?

Pontokat számtalan módon gyűjthetsz, összefoglaljuk az alábbiakban. Minden pont 1 Ft-ot ér, amelyet Hayejin termékek vásárlására fordíthatsz

 • Vásárlás: 100 Ft elköltése után 5 pont
 • Profilod teljes feltöltése: 100 pont
 • Születésnap. 500 ponttal lepünk meg szülinapod alkalmából, amelyet egy hónapon belül használhatsz fel
 • Instagram követés: 100 pont
 • Facebook megosztás: weboldalunk egy-egy ajánlatának a megosztása 200 pontot ér (maximum 5 alkalommal érvényesíthető)
 • Értékelés írása: írj értékelést weboldalunkon és máris 400 ponttal gazdagodsz (maximum 5 alkalommal érvényesíthető)
 • Hírlevél feliratkozás: 500 pontot kapsz azonnal, amint feliratkoztál hírlevelünkre, ezen pontokat 30 napon belül használhatod fel
 • Termék ajánlás: ajánld egy termékünket ismerősödnek. Egyenlegeden 400 pontot írunk jóvá, barátod pedig 10% kedvezményt kap a termék vásárlásakor. Mindkettőtöknek 30 napotok lesz a kedvezmény, illetve a pontok elköltésére. Terméket ajánlani a bal alsó sarokban lévő Hayejin MyClub alkalmazáson keresztül tudsz. Amint ismerősöd felhasználta, pontjaidat azonnal jóváírjuk!

Pontjaimat hogyan használhatom fel?

Aktuális pont egyenlegedet, - az oldalra történő bejelentkezés után - a Hayejin MyClub menüben folyamatosan nyomon követheted. Ha fel szeretnéd egészben vagy részben használni, csak kattints a pontok beváltása opcióra, állítsd be, hogy hány pontot szeretnél elkölteni és az így kapott kedvezménykódot máris felhasználhatod következő vásárlásodnál. A pontok maximum a teljes vásárlás 50%-ának erejéig használhatóak fel.

Milyen szinteket érhetek el, ha többet vásárolok?

Visszaérő, hűséges vevőinket különösen értékeljük, így őket a pontok gyűjtésén túl egyedi megbecsüléssel is díjazzuk. Ha elég sokat fordulsz meg nálunk, akkor az alábbi szinteket érheted el:

 

Pioneer

Pioneer,

vagyis úttörő, felfedező. Ezt a szintet érheted el, ha már többször megfordultál és vásároltál nálunk, ismerkedsz termékeinkkel és szívesen fogadod a belépő szinthez tartozó előnyöket.

 • Automatikusan Pioneer jelvénnyel jutalmazunk 50.000 Ft költés elérése esetén
 • Számládon azonnal 1.000 pontot írunk jóvá, amelyet 30 napo
  n belül használhatsz fel 

Expert

Expert, vagyis szakértő. A szint elérése már többszöri, visszatérő vásá

rlást jelent, igazi Hayejin rajongók klubja. Mindezt exkluzív lehetőségekkel jutalmazzuk.

 • Automatikusan Expert jelvénnyel jutalmazunk 100.000 Ft költés elérése esetén
 • Számládon azonnal 4.000 pontot írunk jóvá, amelyet 30 napon belül használhatsz fel

Ambassador

Ambassador, vagyis nagykövet. A Hayejin MyClub

legmagasabb szintje egy olyan exkluzív klubba jelent belépést, ahol a márka elkötelezett rajongóit különleges kényeztetés várja

 • Automatikusan Ambassador jelvénnyel jutalmazunk 200.000 Ft költés elérése esetén
 • Számládon azonnal 10.000 pontot írunk jóvá, amelyet 30 napon belül használhatsz fel.

Meddig tarthatom meg a pontjaimat?

A pontok egy része folyamatosan gyűlik és annak elköltéséig halmozódik a számládon. Egyes aktivitások pontjai viszont 30 napig élnek. Ilyenek az ajánlás, hírlevél feliratkozás, vagy születésnap alkalmából kapott pontok.

 

Aktuális pontjaidat folyamatosan nyomon tudod követni oldalunk alján, bal oldalt található MyClub menüpontban.

Jelentkezz be felhasználói fiókodba és már kezdődhet is a pontgyűjtés.

Bejelentkezés