A Krémmánia.hu tesztelte a Blessing of Sprout koreai rutincsomagunkat

Megkértük a Krémmánia csapatát, hogy teszteljék a Blessing of Sprout koreai rutin alapcsomagunkat. Nagyon izgultunk, mi lesz az eredmény, tetszeni fog-e nekik, mivel elvárásunk volt, hogy őszinték legyenek, és mert a szépségápolás területén ők számítanak a legmegbízhatóbb forrásnak. Örülünk, hogy nekik is bejöttek a Hayejin kozmetikumai!

A Krémmánia.hu munkatársa két hétig használta a Blessing of Sprout tonert, szérumot és vitalizáló és feszesítő arckémet, melyeket ebben a sorrendben kell használni a napi rutin során. Néhány fontos és hasznos tapasztalatát mi is megosztjuk itt. 

Blessing of Sprout toner

"A tonert reggel és este is használtam minden nap, arctisztítást követően ez volt az első készítményem. Picit sűrűbb, géles-vizes állagú, hidratáló hatása kiváló, és mint ahogyan az elvárható, gyorsan, nyomtalanul felszívódik. Pár csepp elegendő a teljes arcra és nyakra, én a szemkörnyékre is tettem belőle, úgy láttam, szerette ott is a bőröm. Kétségtelen, hogy a tonertől üdébb lesz a bőrkép."

Blessing of Sprout szérum

"A szérumból alkalmanként egy pipettányit oszlattam el arcbőrömön és nyakamon, ennek állaga közepesen sűrű, illata kellemes. Gyorsan felszívódik, érezhetően hidratál és puha, bársonyos érzetet ad a bőrnek."

Blessing of Sprout vitalizáló és feszesítő arckrém

"Az állaga egészen könnyed, nagyon jól eloszlatható, hibátlanul felszívódik, kimondottan kellemes érzés volt felkenni. Szemkörnyékre is használtam, itt sem és másutt sem okozott irritációt. Hidratáló hatása nagyon jó, ennek köszönhetően is vitalizál, általánosságban szép bőrképet ad."

Összefoglaló tapasztalatok

"Vízhiányos bőrre abszolút szuperek ezek a termékek, ez biztos, ugyanis nekem is vízhiányos, kombinált bőrtípusom van és érezhetően, láthatóan nagyon jól hidratálta, ápolta, mindennek köszönhetően rugalmassá tette. Kombinált bőrtípusom szempontjából kényelmes volt, nem nehezítette el, nem vált zsírosabbá, ragacsossá akkor sem, ha mindhárom terméket használtam." 

Az eredeti bejegyzést itt olvashatjátok: 

https://magazin.kremmania.hu/2021/03/03/hayejin-arcapolasi-rutin-teszt/

 

Termékek